Pensioen

Als werkgever wilt u voor uw medewerkers een pensioenregeling. Dan komt daar nogal wat bij kijken. Wij kunnen u behulpzaam zijn bij het in kaart brengen van de wensen voor een pensioenregeling binnen de gestelde kaders van bijvoorbeeld een CAO, maar natuurlijk ook uw eisen en wensen en niet onbelangrijk uw budget. Daarnaast kunnen wij het beheer van uw pensioenregeling uitvoeren, mutaties doorgeven, problemen oplossen en uw medewerkers van advies voorzien.

Adviestraject

In een adviestraject voor een pensioenregeling brengen wij alle eisen en wensen in kaart, we onderzoeken in hoeverre u als werkgever gebonden bent aan een CAO en of u verplicht bent deel te nemen aan een bedrijfstakpensioenfonds. Op grond van het eisen- en wensenpakket kunnen we vervolgens een aantal pensioenoffertes opvragen en de resultaten van de vergelijking leggen we aan u voor in de vorm van een overzichtelijk adviesrapport. Aan de hand daarvan bespreken we met u wat voor u de beste keuze is.

Beheer Pensioenregeling

Afhankelijk van de grootte van uw onderneming wilt u de mutaties voor de pensioenregeling misschien zelf doen. Uiteraard kan dat, maar wij kunnen u dit werk ook uit handen nemen. Daarover kunnen we met elkaar heldere afspraken maken. Ook voorlichtingsbijeenkomsten voor uw medewerkers, een inloopspreekuur of individueel advies behoren tot de mogelijkheden van onze dienstverlening.

Pensioen voor de ondernemer

Ook voor de ondernemer (directeur/eigenaar van een BV, of zelfstandige (zzp-er)) kunnen wij u adviseren voor uw pensioen of oudedagsvoorziening.

Onderstaand vindt u onze dienstenwijzer

Contact
PVBO / FinFlux
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
073 - 7003 555 / 073 - 549 6506