In het dagelijks leven wordt u met talloze risico’s geconfronteerd. En dan is het goed te weten dat veel van die risico’s zijn afgedekt heel prettig. Dat geldt zowel voor particulieren als voor ondernemers.

Verzekeringen

Uw woonhuis en de spullen die daarin staan, maar ook uw auto, motor, caravan of andere materiële zaken, kunnen risico’s met zich meebrengen. Dus die zaken wilt u goed verzekerd hebben voor als er eens iets gebeurt. Dat geldt ook voor risico’s op het gebied van aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Ook tijdens uw vakantie wilt u weten dat u in geval van calamiteiten (zonder extra kosten) terug kunt naar Nederland. Voor al deze zaken kunnen wij u een passende verzekering aanbieden.

Ook ondernemingen worden met risico’s geconfronteerd. Naast de materiële risico’s (zoals bedrijfsgebouwen, inventaris / goederen, vervoermiddelen, transport, etc.) krijgt u als ondernemer met personeel bijvoorbeeld ook te maken met ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid, e.d.

Dit zijn risico’s die een zeer grote impact kunnen hebben en daarom ook extra aandacht verdienen. Wij kunnen u bij het verzekeren van uw materiële zaken van dienst zijn, maar zeker ook op het gebied van de immateriële zaken, zoals verzuim, arbeidsongeschiktheid, (beroeps-)aansprakelijkheid en rechtsbijstand.