Verzekeringen

In het dagelijks leven wordt u met talloze risico's geconfronteerd. En dan is de wetenschap dat veel van die risico's goed afgedekt zijn heel prettig. Dat geldt zowel voor particulieren als voor ondernemers.

Particulieren

Uw woonhhuis en de spullen die daarin staan, maar ook uw auto, motor, caravan of andere materiële zaken, waar u in het dagelijkse leven niet bij stilstaat, kunnen risico's met zich meebrengen. Dus die zaken wilt u goed verzekerd hebben voor als er eens wat gebeurt. Dat geldt ook voor risico's op het gebied van aansprakelijkheid en rechtsbijstand. En ook tijdens uw vakantie wilt u natuurlijk weten dat u in geval van calamiteiten, zonder extra kosten terug kunt naar Nederland. Voor al deze zaken kunnen wij voor u een passende verzekering aanbieden.

Ondernemingen

Ook ondernemingen worden met risico's geconfronteerd. Naast de materiéle risico's, zoals ook hierboven aangegeven (bedrijfsgebouwen, inventaris/goederen, vervoermiddelen, transport, etc)., krijgt u als ondernemer met personeel bijvoorbeeld ook te maken met ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid e.d.
En dat zijn risico's die een zeer grote impact kunnen hebben en daarom ook extra aandacht verdienen. Wij kunnen u bij het verzekeren van uw materiële zaken van dienst zijn, maar zeker ook op het gebied van de immateriële zaken, zoals verzuim, arbeidsongeschiktheid, (beroeps-)aansprakelijkheid en rechtsbijstand.

Onderstaand vindt u onze dienstenwijzer

Contact
PVBO / FinFlux
Hoofdstraat 43
5481 AA Schijndel
073 - 7003 555 / 073 - 549 6506